Nisah Haji Haron

Lakaran Tinta Terkini

Ini Bukan Restoran Saya!

with 6 comments

Gambar yang dikirimkan melalui e-mel oleh Raihani Mohd Saaid – dengan pesanan, sejak bila Kak Nisah buka restoran?

Rai, percayalah. Akak belum lagi terfikir nak buka restoran. Kalau nak buka kedai buku tu mungkin, kot? Lagipun, kedai ni macam ala-ala mamak je!

Written by annyss

September 3, 2008 pada 5:00 am

Dikirim dalam Uncategorized

6 Respons

Subscribe to comments with RSS.

  1. Keh keh keh!

    Kalau Kak Nisah buka restoran,alamatnya bungkuslah…coz kami geng-geng MPR ni asyik nak makan free je!

    Rai

    September 3, 2008 at 10:41 am

  2. Salam.

    Teringat pula akan pengalaman saya semasa berada di Manila. Saya dan rakan-rakan mencari pengurup wang. Ada satu kedai pengurup tu, saya rugi beberapa dollar. Tengok kat sebelahnya ada kedai pengurup wang juga. Tau tak apa nama kedai tu? Nisah’s Money Changer le. Dan saya menyesal tak pergi tukar wang di Nisah, kerana di situ saya untung beberapa dollar.

    Bunnybaby

    September 3, 2008 at 11:54 am

  3. Kak Nisah,
    roti kosong satu!
    🙂

    Zaid Akhtar

    September 3, 2008 at 7:13 pm

  4. Selamat menyambut ramadhan dan semoga ramadhan ini lebih bermakna buat Nisah…
    Kalau tak buka restoran pun boleh buka kedai buku ala-ala cafe…seronok gak, sambil membaca minum kopi..

    mariahsj

    September 4, 2008 at 3:20 pm

  5. Lepas restoran, kak nisah dah ada money changer pulak dah…dashyat ni! Hehehe…

    hani salwah yaakup

    September 4, 2008 at 4:26 pm

  6. senyap2 je kau ye nisah….ada jual nasi kandar tak?

    Faisal Tehrani

    September 4, 2008 at 7:54 pm


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: